Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Als aannemingsbedrijf dragen wij hier ook ons steentje aan bij.

Zo maken wij zo veel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen. Door bijvoorbeeld hout met een FSC® keurmerk te gebruiken, dragen we bij aan het behoud van het leefgebied van planten en dieren én komen we op voor de rechten van lokale bevolking en arbeiders in die gebieden.

Ook in onze werkwijze ziet u duurzaamheid terug. We gebruiken duurzame materialen en we houden de afvalstroom goed in de gaten. Het afval wat ontstaat door onze werkzaamheden wordt gescheiden en separaat afgevoerd. Onze bouwplaatsen houden we netjes en opgeruimd. De veiligheid van onze medewerkers, maar ook van anderen die op de bouwplaats komen, staat voorop.

Als Erkend leerbedrijf geven wij onze leerlingen mee hoe belangrijk maatschappelijk verantwoord ondernemen is en blijft. Hoe eerder mensen dit leren en als ‘normaal’ gaan ervaren, hoe beter het is.

Maar het kan natuurlijk altijd nog beter! Daarom richten wij ons continu op het verbeteren van onze prestaties. Hiermee blijft het MVO-beleid steeds actueel in onze bedrijfsvoering.

Wij dragen MVO een warm hart toe! Een mooi voorbeeld hiervan is een project waar wij aan meegewerkt hebben, genaamd de Schuilhut “Put van Kruijt” in de Reeuwijkse Plassen. Op onze project pagina kunt u hier meer informatie over terugvinden.

Daarnaast hebben wij in mei 2017 zonnepanelen laten installeren op het dak van onze werkplaats. Hiermee hoeven we niet alleen veel minder energie af te nemen, maar kunnen we zelfs terugleveren aan het energienet. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan duurzame energie!

FSC_keurmerk                                                                                  Beroepsonderwijs-bedrijfsleven-275x175