Recreatiewoning

Recreatiewoning

In het mooie gebied van de Reeuwijkse plassen hebben wij in de loop der jaren diverse plashuizen ( recreatiewoningen ) gebouwd en verbouwd tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Deels omdat ons team het gewoon leuk vind om te bouwen in het plassengebied en deels door de opgedane ervaring kunnen we op dit moment wel uitspreken dat we specialist zijn op het gebied van recreatiewoningbouw .

Type:

Wij hanteren 2 soorten bouw: traditionele bouw of houtskeletbouw. Voor beide geld dat er geen beperkingen zijn qua ontwerp. In beide gevallen kunnen we meerdere verdiepingen maken. Mocht het zo zijn dat er door regelgeving een maximale hoogte is, geen probleem, we kunnen uw recreatiewoning voorzien van een kelder.

Bereikbaarheid bouwkavel:

Over het algemeen zijn recreatiewoningen aan de Reeuwijkse plassen niet eenvoudig te bereiken. Dat weten we en daar hebben wij vele oplossingen voor. Vaak bereiken we de kavel gewoon over het water en in andere gevallen zorgen wij voor speciaal transport.

Meedenken:

Bouwen op moeilijk bereikbare plekken vraagt om een specialistische aanpak. Daarnaast is het zaak om een goede planning op te zetten. Iets vergeten kan nou eenmaal niet. Daarom denken wij graag met u mee. Op alle fronten. Door onze vele contacten en vaste onderaannemers staan wij garant voor een snelle en bovenal plezierige bouwperiode. Wilt u meer weten, neem dan snel contact op, wij komen graag bij u langs!