Renovatie

Volgens WikipediA is dit het volgende: Renovatie of renoveren (uit het Latijn: renovare = vernieuwen) betekent het door nieuwbouw vervangen na sloop. Deze term wordt ook wel gebruikt voor geheel moderniseren van een bestaand pand.

Met andere woorden gespecialiseerd vakwerk! Wij beginnen met luisteren naar u! Dit doen wij al jaren en dat scheelt tijd, fouten en misverstanden is onze ervaring.

Vanaf het allereerste begin kunnen wij u van dienst zijn. Ontwerp via onze vaste architect, constructieberekeningen, bouwvergunning, calculatie, contact met de onderaannemers en planning.

Na het voortraject kunnen we gaan renoveren. Renoveren vergt planning, ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Wij regelen hierbij alles voor u, vanaf het begin tot het eind.

Aan het einde van het project is er sprake van een oplevermoment. Opleveren is een veel besproken punt in de bouwwereld. Bij ons echter niet, want voor de oplevering zullen we samen met u de resultaten inspecteren. Op deze manier zorgen wij voor een correcte oplevering.

Bel of mail even, wij komen graag, vrijblijvend, bij u langs voor uitleg en om mee te denken.